Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Autoschadeherstel

Car Masters verzorgt uw schadeherstel

Met vele jaren ervaring is Car Masters specialist op het gebied van autoschadeherstel in Deventer. Wij voeren de reparatie te allen tijde snel en vakkundig uit en stellen een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Uw auto is bij ons in goede handen!

Van begin tot eind geregeld

Een ongeluk zit in een kleine hoek en komt altijd ongelegen. Om die reden hebben wij ons autoschadeherstelbedrijf opgericht, zodat u op ons kunt rekenen op het moment dat u ons het hardst nodig heeft. Hierbij maakt het niet uit of het om kleine krasjes en deukjes of een fikse aanrijding gaat. Naast een auto uitdeuken, kunnen we namelijk ook lakschade herstellen. Als FOCWA-bedrijf mogen we u bovendien 4 jaar garantie op het autoschadeherstel en levenslang garantie op de lak geven.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, gaan we met het volgende aan de slag:

Schademelding/voorcalculatie:
Onze medewerkers zullen de schade direct melden bij uw verzekering en vragen afhankelijk van het schadebedrag en de oorzaak een expert aan. Daarbij maken ze een voorcalculatie van de schade.

Schade melden

Demontage:
De specialisten maken ruimte voor het herstel- en spuitwerk door de nodige onderdelen te demonteren.

Plaatwerking:
Plaatwerkers deuken beschadigde delen uit of vervangen bepaalde onderdelen. Zo brengen ze uw auto weer in originele vorm.

Voorbewerking:
Na het uitdeuken en het plaatsen van nieuwe onderdelen maken we de auto klaar voor het spuitwerk. We brengen grondlagen aan en plakken het voertuig waar nodig af.

Spuitwerk:
Met een lakmengmachine maken we de precieze kleur van uw wagen aan. Uiteraard zorgen we voor een perfecte mengverhouding, verwerkingstemperatuur en omgevingstemperatuur.

Monteren:
Na het verwijderen van het afplakpapier plaatsen onze monteurs de gedemonteerde onderdelen en eventueel nieuwe onderdelen. Bij schade aan de wielen maken we eveneens een uitlijnrapport.

Wasbeurt:
Zowel van binnen als van buiten reinigen we de auto.

Eindcontrole:
Onze eindcontroleurs werken de laatste oneffenheden weg en controleren uw verlichting en bandenspanning.

Uitstekende service

Een groot voordeel van ons inschakelen voor uw autoschadeherstel is dat wij het gehele plaatje van A tot Z voor u regelen. We helpen bij het invullen van de schadeformulieren en stellen het schadebedrag voor u vast. Daarnaast nemen we de afhandeling met uw verzekering of leasemaatschappij op ons. Wilt u ons uw autoschade laten herstellen? Dan kunt u onze garage bellen of gebruikmaken van onze speciale schade-app die voor iOS en Android beschikbaar is. Op aanvraag kunt u in de tussentijd overigens gratis vervangend vervoer lenen. Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten. We hebben namelijk regelmatig deukjesdagen met leuke activiteiten en kortingen.

Neem contact op met Car Masters uit Deventer door te bellen naar 085-8885936 en plan een afspraak in. Heeft u nog vragen over ons autoschadeherstel? Stel ze via het contactformulier. We staan u spoedig te woord.

Contact opnemen

Autoschadeherstel Deventer

Over ons

Car Masters staat elke werkdag van 08:00 tot 17:30 uur voor u klaar. Op zaterdag kunt u op aanvraag een afspraak maken.

Car Masters Autoschadeherstel
Copyright © 2022 Car Masters Autoschadeherstel
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren